ID: 51618
Omschrijving
Indische Rijsttafelgerechten Bea, Irene en Wanda Hagemeer
uit prisma aan tafel 1983
Niet voor niets is de Indische rijsttafel zo geliefd. Deze gerechten zijn heerlijk van smaak en eenvoudig te maken. De tekst is gelardeerd met nostalgische herinneringen aan ‘tempoh doeloe’.
In dit boek vindt u geen gerechten die door Chinees-Indische en Indische restaurants worden geserveerd, meestal vanwege de commercie aangepast aan de Nederlandse smaak met weglating van de originele specerijen die beslist nodig zijn voor het verkrijgen van een kruidige pikante smaak en geur. De schrijfsters zijn ertoe overgegaan hun familierecepten te laten uitgeven, met de stellige overtuiging dat zij zullen aanslaan bij de consument. De Indische keuken is immers in!
uit prisma aan tafel 1983
Niet voor niets is de Indische rijsttafel zo geliefd. Deze gerechten zijn heerlijk van smaak en eenvoudig te maken. De tekst is gelardeerd met nostalgische herinneringen aan ‘tempoh doeloe’.
In dit boek vindt u geen gerechten die door Chinees-Indische en Indische restaurants worden geserveerd, meestal vanwege de commercie aangepast aan de Nederlandse smaak met weglating van de originele specerijen die beslist nodig zijn voor het verkrijgen van een kruidige pikante smaak en geur. De schrijfsters zijn ertoe overgegaan hun familierecepten te laten uitgeven, met de stellige overtuiging dat zij zullen aanslaan bij de consument. De Indische keuken is immers in!